1. Alle Duplo is tweedehands. De Duplo is gebruikt en zal dus meestal gebruikssporen vertonen. Witte Duplo is gevoelig voor verkleuring en m.n. oudere duplo is soms licht verkleurd. Ernstig verkleurde duplo wordt in B-keuze verkocht.

2. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's exclusief verzendkosten. Omdat het om tweedehands Duplo gaat wordt op de rekening geen btw vermeld.

3. Foto's zijn catalogusfoto's, gebruikerssporen wisselen per product.

4. Mocht een artikel niet naar wens zijn, dan kan dit binnen 14 dagen na aankoop, compleet en in ongeschonden staat, aan ons retour worden gestuurd. 

Voordat u artikelen terugstuurt of -brengt, dient u altijd eerst via de mail daar met ons contact over op te nemen. Retour verzendkosten zijn voor rekening van de klant.
Indien de hele bestelling retour gestuurd wordt, zal het hele aankoopbedrag  worden teruggestort op uw rekening. Anders uiteraard alleen van de retour gestuurde artikelen.

5. Na binnenkomst van uw bestelling ontvangt u direct per e-mail de bevestiging van uw bestelling. Daarna ontvangt u binnen 24 uur (uitgezonderd 's zondags) een e-mail met de bevestiging dat de Duplo voldoende op voorraad is. Hierbij zijn de betalingsgegevens bijgesloten. 

Als de bestelling vijf dagen na de bevestigingsmail niet betaald is, nemen wij contact met u op via de mail, tenzij anders overeengekomen. Indien u de bestelling wenst af te halen, blijft uw bestelling vijf dagen gereserveerd staan. Als u de bestelling dan nog niet opgehaald heeft, nemen wij contact met u op via de mail, tenzij anders overeengekomen. Als u de bestelling ophaalt, betaalt u deze contant bij het ophalenOphalen kan alleen op afspraak. 

6. Als uw betaling binnenkomt, wordt de Duplo verzendklaar gemaakt. Wij verzenden 2 of 3 x per week pakkettenBrievenbus pakjes, met en zonder track & trace-code, worden wel dagelijks verzonden.

7. Betalingsmogelijkheden
- Betalen via Ideal of Bancontact.
- Per bankoverschrijving van het totaalbedrag op 
ING rekeningnummer: NL51INGB0004378458 
t.n.v. Dupl-o-line 
Stratosfeerstraat 173
3328 GP Dordrecht 
- Bij ophalen kan ook contant betaald worden.

8. Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Dupl-o-line en door ons verzendbedrijf. Dit om u te informeren over uw bestelling, verzending en om uw bestelling op het juiste adres te kunnen bezorgen. Wij verstrekken geen persoonsgegevens anderen. Uw gegevens worden enige dagen nadat uw bestelling bij u is aangekomen, uit onze database verwijderd.

9. Een samengestelde prijsopgave verplicht Dupl-o-line niet tot het verrichten van een gedeelte van de opdracht tegen een overeenkomstig deel van de opgegeven prijs.  
Aanbiedingen of offertes gelden niet automatisch voor toekomstige orders. Een offerte of aanbieding vervalt indien het product waarop de offerte of de aanbieding betrekking heeft in de tussentijd niet meer beschikbaar is. 

10. Dupl-o-line kan niet aan zijn offertes of aanbiedingen worden gehouden 
indien de u redelijkerwijs kunt begrijpen dat de offerte of aanbieding een vergissing of verschrijving bevat. 

11. Als tijdens het uitvoeren van de bestelling blijkt dat er gebreken zijn aan de Duplo of het bestelde niet meer voorradig is, zal Dupl-o-line eerst contact met u opnemen en in onderling overleg tot wijziging van de overeenkomst overgaan. De gewijzigde overeenkomst kan gevolgen hebben voor de vooraf vastgestelde prijsovereenkomst. Het is mogelijk dat deze wijziging consequenties heeft voor het moment van verzenden van de bestelling.  Wederpartij aanvaardt de mogelijkheid van wijziging van de overeenkomst, waaronder begrepen de wijziging in prijs en termijn van uitvoering, uiteraard in overleg.

12. Foto's zijn eigendom van Dupl-o-line en mogen niet vrij gebruikt worden als reclamemiddel en / of voor eigen verkoop. Mocht u belangstelling hebben voor de foto's, kunt u contact opnemen om daar een prijsafspraak voor te maken.